Project omschrijving

Algemene zorg

Wanneer het nodig is, bieden wij hulp in huis op verschillende manieren. Er zijn verpleegkundigen en verzorgenden. Verpleegkundigen helpen met de medische zorg en de verzorgenden met hulp in huis, opstaan, douchen etc. Misschien heeft u hulp nodig bij de verzorging van wonden, of heeft u een handicap en is het moeilijk voor u om het huis schoon te houden. Als u ziek bent of ouder wordt is het prettig te weten dat er hulp is die ervoor zorgt dat u het beste uit het dagelijks leven kunt halen en zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Er wordt uitgebreid bekeken welke (specialistische) hulp u nodig heeft en samen met u wordt er een plan opgesteld dat voor u het beste is. Informatie en advies kunt u van ons verwachten. Hoe meer u begrijpt over uw situatie, hoe beter u in staat zal zijn er mee om te gaan. Wij kijken altijd eerst naar wat u nog wel kunt, en dan pas wat lastig of niet meer mogelijk is. Het is belangrijk voor ons dat u het meeste uit uw leven haalt. Wij willen dat u zolang mogelijk in uw eigen huis en omgeving kunt wonen, en werken met veel plezier samen met u om dat waar te maken.

Kwaliteit zorg

Wij geven om zorg. Met onze ervaring concentreren wij ons op het geven van de zorg die u wilt ervaren. Door efficiënt te zijn, besteden we meer tijd aan kwaliteitszorg voor onze patiënten. Wij geloven dat zorg over de mensen gaat en bijdraagt aan hun kwaliteit van dagelijks leven.

Tijden

ma – vr 8:00 – 17:00
za 9:30 – 17:00
zo 9:30 – 15:00

  +31(0) 65 012 0602

   LOCATIE

Maak een afsrpaak

[contact-form-7 id="20"]