Project omschrijving

Verpleging

Misschien heeft u (specialistische) verpleegkundige zorg nodig bij  verzorgen van een wond, ondersteuning bij stomazorg, toedienen van voeding via sonde, injecteren, katheteriseren e.d. Dit zijn allemaal handelingen die vallen onder verpleging. Ze worden ook wel verpleegtechnische handelingen genoemd. Een eis voor bovengenoemde handelingen is dat een zorgverlener bevoegd en bekwaam moet zijn. Ook geregistreerd staan in het BIG-register.
Bij Joyful Care werken er zorgverleners die gekwalificeerd zijn om daze handelingen te mogen uitvoeren. Verder ook verpleegkundigen die staan geregistreerd in het BIG register. Daarnaast volgen we jaarlijks nascholingscursussen om onze deskundigheid op peil te houden om zodoende kwaliteit van zorg te bevorderen. De kwaliteitszorg die u verdient.
Wilt u meer weten wat wij verder voor u kunnen betekenen?  Neem  gerust contact met ons op.

Kwaliteit zorg

Wij geven om zorg. Met onze ervaring concentreren wij ons op het geven van de zorg die u wilt ervaren. Door efficiënt te zijn, besteden we meer tijd aan kwaliteitszorg voor onze patiënten. Wij geloven dat zorg over de mensen gaat en bijdraagt aan hun kwaliteit van dagelijks leven.

Tijden

ma – vr 8:00 – 17:00
za 9:30 – 17:00
zo 9:30 – 15:00

  +31(0) 65 012 0602

   LOCATIE

Make An Appointment

[contact-form-7 id="20"]