Project omschrijving

Thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding is voor mensen die te kampen hebben met sociale problemen. Ook voor mensen met psychische problemen of een psychiatrische aandoening, voor mensen met langdurig psychische problemen of een langdurige psychiatrische aandoening. Het kan zijn dat er sprake is van een depressie, een verstandelijke beperking, misschien heeft u net een zeer ingrijpende gebeurtenis meegemaakt, zijn er opvoedkundige problemen thuis, de begeleider kan hulp bieden.
Er komt een begeleider bij u thuis en die neemt met u de situatie door. Welke hulp heeft u nodig, welke vragen wilt u beantwoord hebben? Het kan zijn dat de begeleider samenwerkt met andere behandelaren (huisarts, maatschappelijk werker) om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Wij zullen helpen weer structuur in uw leven te krijgen, met als doel dat u te zijner tijd zelf de draad weer kunt oppakken. We kunnen hulp bieden om beter met moeilijke situaties om te gaan.
Wanneer er hulp nodig is bij de opvoeding van kinderen, wordt daar ook ondersteuning voor geboden.

Kwaliteit zorg

Wij geven om zorg. Met onze ervaring concentreren wij ons op het geven van de zorg die u wilt ervaren. Door efficiënt te zijn, besteden we meer tijd aan kwaliteitszorg voor onze patiënten. Wij geloven dat zorg over de mensen gaat en bijdraagt aan hun kwaliteit van dagelijks leven.

Tijden

ma – vr 8:00 – 17:00
za 9:30 – 17:00
zo 9:30 – 15:00

  +31(0) 65 012 0602

   LOCATIE

Make An Appointment

[contact-form-7 id="20"]